Jordstråler foto
Jordstråle-foredrag

Orla S. Pedersen

Torsdag d. 18. aug. kl. 17.00 – 20.00

Orla S. Pedersen, afd. formand for Jordstråleforeningen Danmark afd. DK Vest, holder foredrag om, hvor stor indflydelse jordstrålerne har på vores helbred.

Med over 30 års erfaring, flere verdensopdagelser på området samt forbedret opmålingsteknik er det nu muligt at forebygge f.eks. sklerose, leddegigt og kræft (undtagen hudkræft) med over 90% ved at få lavet en forebyggende jordstråle opmåling, så især sengepladsen ikke står i kraftige jordstråler. Det er ca. 50% af danskerne, der sover et dårligt sted. Er man ramt af en alvorlig sygdom, som er opstået i nuværende bolig, vil det være en rigtig god ide straks at flytte sengen og få styr på strålerne. Vores krop er jo fantastisk, men giv den mulighed for at kunne justere sig rigtigt.

Det koster 2.000 kr. for en jordstråleopmåling. Man kan få en opmåling den 18. aug. mellem 12 og 16, før foredraget, så sparer man kørselsomkostninger. Kontakt Orla for nærmere osp@jordstraaler.dk, 98135564.

Se evt. de fire film på You Tube – de varer ca. 10 min hver. Links til disse finder du på hjemmesiden www.jordstaaler.dk .

I foredraget kommer han også ind på bagsiden af den digitale teknik, som Wi-Fi, 5G og andre trådløse sendere kan give.

Hvis der er interesse efter foredraget, til at se og prøve at lave en auratest på en person, vil der også være mulighed for det. Testen viser hurtigt, hvor en person er i ubalance på kroppen og kan vise, at man har et problem og mange gange også, hvor et problem er, selvom lægen ikke kan registrere noget.

Så kom til et spændende foredrag, hvor også du kan komme med et spørgsmål til emnet.

Man kan købe biodynamisk suppe inkl. brød i pausen, 50 kr., hvad kræver bestilling senest 15-8 hos Simone Simon, tlf.26554461 eller simone.simon2@gmail.com, tag selv skål og ske med.

Arrangør: Biodynamisk Forbrugersammenslutning.  

Del på print
Print