Arrangementskalender

Greven af Saint Germain – et virke i kærlighed til verdensudviklingen

Kunst- og samtalesalon

Lørdag den 11. feb. kl. 14.00 – 16.00  

 

Den esoteriske kristendom forberedes længe før Golgatamysteriets tid og får senere en betydningsfuld impuls igennem åndskikkelsen Christian Rosenkreutz i middelalderen. Greven af Saint-Germain er den mest kendte inkarnation af Christian Rosenkretz! Foredrag med efterfølgende samtale ved Anders Høier.

Læs mere »
Vestlig meditation – et bud på nye fællesskaber omkring meditativ praksis

Foredrag

Torsdag den 23. feb. kl. 19.30

 

I den antroposofiske kultur er der gennem de sidste tyve år sket en nyskabelse af rummet omkring meditation. Tidligere har meditation i høj grad været noget, som var overladt til den enkelte. I dag er det dog ofte lettere at finde rum, hvor man kan finde relevant vejledning og gensidig udveksling omkring processerne i det meditative liv. Foredrag ved læge Tomas Johansen og helsepædagog Henrik Sørensen.

Læs mere »
Eurytmiworkshop

Eurytmiworkshop – toneeurytmi

Onsdage 17.00 – 18.30, fra den 1. marts

 

Nu er der en mulighed for at få et indblik i toneeurytmiens verden! Med Anette Nielsen, eurytmi, og Sanne Andersen ved flyglet.

Læs mere »
Indtryk fra det biodynamiske arbejde i Kina

Foredrag

Søndag den 5. mar. kl. 14.00 – 17.00  

 

I 10 år rejste Thomas Lüthi til Kina med foredrag og kurser om den biodynamiske dyrkningsmetode. Men hvordan modtages og udfoldes biodynamikken i en helt anden kultur? Det fortæller Lûthi om hér.

Læs mere »
Det Biodynamiske jordbrug og ernæring – en antroposofisk udviklingsimpuls

Kunst- og samtalesalon

Lørdag den 22. april kl. 14.00 – 16.00  

 

Landbruget som organisme er omdrejningspunktet for denne salon, hvor Lig og Ejgil, der i år kan fejre 50 års jubilæum som biodynamiske jordbrugere, bl.a. vil fortælle om brugen af de biodynamiske præparater samt videreudviklingen af kulturplanterne. Efter foredraget kan man købe krydderurter m.m. fra deres gård.    

Læs mere »
PINSEHØJTIDSFEST

Årstidsfest

Mandag den 29. maj kl. 15.00 – 17.30  

 

Genløseren Kristus sender den guddommelige ild (Helloigånden) til menneskene i pinsen. Hvad er den guddommelige ild? Hvorledes forløser vi os selv, den kristne  udviklingsvej og Moder Jord ved hjælp af den guddommelige ild? Foredrag ved Jørgen Braren Lauritzen.

Læs mere »