sperm-2
Hvordan går det med fertiliteten?

Foredrag ved læge Tomas Johansen

Torsdag den 10. okt. kl. 19.30

Normalt virker vores fertilitet jo bare. Men for et stigende antal mænd og kvinder er det ikke mere en selvfølge. I dag bliver omkring hvert tiende barn født efter fertilitetsbehandling. Og der lægges op til øget hjælp til at opnå graviditet fra forskellige politiske partier.

Vi vil se på, hvad der er forudsætninger for fertilitet hos mænd og kvinder og prøve at se på nogle af de årsager, der kan være til barnløshed, og dermed hvad der evt. kan gøres for at forebygge og hjælpe.

INFO: Speciallæge i almen medicinTomas Henckel Johansen. f. 1969 Lægekonsulent på “Marjatta” og aktiv som antroposofisk læge via www.helbred.net Medinitiativtager og – ejer af www.Waldorf.website

Arrangør: Antroposofisk Kulturhus København

Del på print
Print