balloons-g9cd669a7e_1920
Tidens store spørgsmål

AFLYST! Dialog- og debatarrangement med Erik Lemcke

Lørdag d. 15. oktober kl. 10.00 – 15.00
pris: 80 / 150 / 300 kr. efter eget valg (forsøgsordning)

Tilmelding nødvendig: tilmelding@antropopofiskkulturhus.dk senest d. 12.10.

Indledningsvis vil der være et Socialøkologisk oplæg om fundamentet for den gode dialog og samtale baseret på Rudolf Steiners spirituelle menneskebillede. Herefter følger en kreativ proces og efterfølgende åben dialog.

Deltagerne får lejlighed til gennem den gode dialog i samtalegrupper at betragte nogle af tidens store spørgsmål. Spørgsmålene til dialogen vælges senere, men kunne f.eks. tage udgangspunkt i:

Fra krig til fred i Ukraine. Krigsovergrebet på Ukraine er tragisk og forfærdeligt, men hvad kan/bør der gøres for at skabe en fredsdialog i denne ulykkelige konflikt.
Klimadebatten: Behov, intentioner, udmeldinger og reelle handlinger.

Du vil ikke bare få en god dialog, men vil også have fået træning i at benytte værktøjer, som kan anvendes i hverdagens samarbejdssituationer og møder.

Der serveres kaffe og te. Tag selv madpakke med. 

Image

Erik Lemcke
Erik Lemcke, *1944.
Master i Socialt Entreprenørskab (MSE).
Udannet som Socialøkolog, 1987 og har siden arbejdet som udviklingskonsulent i ind- og udland, givet seminarer og holdt foredrag om emnet og dets baggrund i Antroposofien.
Udgav bogen ”Social Ecology in Holistic Leadership” i 2021. Har desuden arbejdet med organisk formede skulpturer siden 1994.

Del på print
Print