Forside-Lotte-D
Hvor dit potentiale og verdens behov krydser – dér er dit kald
Foredrag med eurytmist & ledelseskonsulent Lotte Juul Lauesen

Fredag d. 17. marts kl. 19.30 – 22.00
Entré: 60/80/100 kr. efter eget valg

Ønsker du at reservere plads, kan du tilmelde dig her: tilmelding@antroposofiskkulturhus.dk eller telefonisk til Simone Simon på 26554461 Entré betales ved indgangen, hvor eventuelle ledige pladser også kan købes.

Hvad kalder på dig?

Hvad kan du, og hvad kan du ikke lade være med?

Hvilke livsopgaver er du i færd med at løse – og hvordan leder du din livsvej?

Med udgangspunkt i sin nye bog Kompas til indre og ydre lederskab beskriver Lotte Juul Lauesen, hvordan de syv sjælekvaliteter, som vi alle indeholder, kan være et kompas til at lede sig selv og agere i livet – fra midten, solen, jeget.

For 100 år siden beskrev Rudolf Steiner ved grundlæggelsen af antroposofisk selskab i Holland det åndelige aspekt af disse syv kvaliteter, som vi bevæger os igennem på vej til vores inkarnation, og igen når vi forlader den jordiske verden. I vort jordeliv er de til stede som potentiale i os.

Foredraget vil belyse sammenhængen mellem den sjælelige og den åndelige side af kvaliteterne, og vise, hvordan vi må tage alle aspekter med og lære at finde balancen mellem dem. Denne forståelse kan blive en vej ind i at finde sin livsvej, sit potentiale, sin livsopgave på en måde, der er praktisk jordnær, hjertevarm og åndsnærværende.

Lotte Juul Lauesen

Lotte Juul Lauesen er eurytmist, og har 20 års erfaring som organisations- og ledelseskonsulent. Hun holder foredrag, workshops, længerevarende ledelseskurser og arbejder med udgangspunkt i ledelseskompasset med systemisk opstilling, organisationsudvikling, coaching, eurytmi og supervision. Læs mere: inter-mezzo.dk

Del på print
Print