Choreocosmos Introduktion Köpenhamn
Choreocosmos: Kosmisk og sakral eurytmi

Introduktion

Lørdag den 2. sep. kl. 13.00-17.00, inkl. kaffepause
Pris 400 kr.
Tilmelding senest 26. aug. til: mariasophia22@gmail.com

Choreocosmos: School of Cosmic and Sacred Dance er siden begyndelse af
halvfemserne blevet udarbejdet af Robert Powell, som bl.a. er lægeeurytmist og astrosof og som har doktoreret i zodiakens historie.

Choreocosmos indeholder dels kosmisk eurytmi: koreografier for at komme i samklang med de fire elementer, de syv planeter og de tolv dyrekredstegn og dels sakral eurytmi hvor man arbejder med hellige tekster, meditationer og bønner.

I løbet af eftermiddagen vil vi danse de aktuelle konstellationer Månen og Saturn i Vandmanden samt Venus i Krebsen, til specielt udvalgt klassisk musik. I den sakrale eurytmi vil vi prøve på dele af øvelsen Inner Radiance, hvor vi arbejder med at føre kvaliteterne guddommeligt lys, guddommelig kærlighed, guddommeligt liv og guddommelig fred ind i vores syv chakraer ledsaget af Kristus Mantraer og Rudolf Steiners Morgenmeditation. Vi lærer også at kende en sekvens af bønner som retter sig mod både den mandlige og den kvindelige guddommelige princip.

Gennem Choreocosmos: kosmisk og sakral eurytmi får vi mulighed for at klinge sammen med de kosmiske kræfter, og at gå en indre udviklingsvej gennem bøn og meditation i bevægelse, samtidigt som vores livskræfter forstærkes.

Maria Linden Thell, som har fordybet sig i Choreocosmos i femogtyve år og er hovedansvarlig for Choreocosmos i Europa, leder introduktions-eftermiddagen.

Per Linden Thell som også er lærer i Choreocosmos, vil give en kort introduktion til den sideriske dyrekreds.

Maria og Per underviser på svensk, med danske indslag og g engelsk ved behov. Ingen forkundskaber kræves, alle er velkomne!

Arrangør: Maria Linden Thell

Del på print
Print