2019-02-27-Jens-Otto-Andersen_RGB-e1697024995702-1531x1536
Næring for krop, sjæl og ånd

Samtalesalon

Søndag den 28. jan. 14.00-17.00
Entre: 80 eller 100 kr.

Hvordan får vi næring for både krop, sjæl og ånd?

Foredrag ved Jens-Otto Andersen 

Cafeen vil være åben fra 13.30 – 17.30

Stikord til oplægget

Vi får løbende nye historier om giftstoffer i drikkevandet og pesticidrester på frugt og grønt. Krydderierne i supermarkedet, der er dyrket uden jord, bliver anprist som særligt klimavenlige. Permakultur og regenerativt landbrug bliver anprist som vejen frem. Hvad er op og ned i alt dette? Hvad er ernæringsværdien af frugt og grønt fra økologisk og biodynamisk dyrkning? Og er de biodynamiske fødevarer sundere? Sidst, men ikke mindst, vil jeg omtale baggrunden for 100-års-jubilæet for det biodynamiske landbrug i 1924.

Jens-Otto Andersen

Landmandsuddannet og agronom Ph.D. fra Landbohøjskolen 2001. Har siden 1997 arbejdet i Biodynamisk Forskningsforening, især med udvikling af den såkaldte biokrystallisations-metode, og en test for agurkers vitalitet. Holder løbende oplæg om fødevarer og sundhed. Udgav i 2016 bogen ’Vitalitet – fra muld til mave’, med engelsk udgave i 2019, samt bogen ’En Biodynamisk Guide til Fødevarekvalitet i 2022.

Arrangør er Biodynamisk Forbrugersammenslutning.

Evt. tilmelding kan ske til: Lars Mikkelsen, Toftevænget 30, 3320 Skævinge. Tlf. 4828 8700. Mail-adr: Lars@T-Mikkelsen.dk

Del på print
Print