Thomas Johansen
De første 100 år med antroposofisk medicin

Foredrag af læge Tomas Johansen

Torsdag den 24. september 2020 kl. 19.30 – 21.30
Entré kr. 60

Rudolf Steiner holdt i april 1920 den første foredragscyklus for læger, kun et halvt års tid efter dannelsen af den første Waldorfskole. Såvel skolebevægelsen som den antroposofiske medicin er siden udviklet og spredt over hele verden og står i dag for et individcentreret og menneskeværdigt alternativ og supplement til gængs praksis indenfor pædagogik og medicin.

Ved at fordybe os i kimen til denne udvikling kan vi se frem til den antroposofiske medicins stilling i dag og se på de opgaver, den nærmeste fremtid kommer til at stille os. Både på det pædagogiske og det medicinske område er der endnu mange frugter at høste fra den kim, der blev lagt for 100 år siden.

Tomas Johansen er speciallæge i almen medicin og praktiserende læge. Læge og lægekonsulent ved flere antroposofiske institutioner. Aktiv i undervisnings- og uddannelsessammenhænge indenfor primært den antroposofiske uddannelse.

Arrangeret af Perseus-gruppen

Del på print
Print