Jordstråler foto
AFLYST! Jordstråler i din hverdag

Viden om jordstråler kan gøre en forskel for dit helbred. Kom og hør hvordan.

Mandag den 5. oktober kl. 19.00 – 22.00
Entré: 100 kr.

­­Foredrag ved Orla S. Pedersen, afdelingsformand for Jordstråleforeningen DK Vest

Jordstråler i personens faste sengeplads styrer vores helbred langt mere, end de fleste aner. Det er nu muligt at forebygge sklerose, leddegigt og kræft (undt. hudkræft og de få, der får for meget radioaktivt bestråling) med > 90 %. Ligeledes har jordstrålerne indflydelse på mange andre helbredsmæssige sygdomme.

Er man først ramt af en alvorlig sygdom, er det yderst vigtigt, at man får flyttet sengen til et godt sted, så problemet ikke forværres yderligere. Bilen skal til eftersyn, hvad med dig og din familie, er I ikke vigtigere? Forebyggelse er altså betydeligt nemmere.

Kom til et spændende foredrag, hvor du også har mulighed for at få svar på dine spørgsmål og høre hvilke ting, der kan indikere, om du har problemer med jordstrålerne.

Vi kommer også ind og ser på bagsiden af den trådløse teknologi Wi-Fi og 5G m.v.

Foredragsholder er afdelingsformand for Jordstråleforeningen DK Vest Orla S. Pedersen, der har over 30 års erfaring og har været så heldigt at gøre flere verdensopdagelser på jordstråleområdet og med forbedret opmålingsteknik, er det nu er muligt at forebygge med de høje % satser.

Foredraget varer ca. 3t.

Arrangør: Simone Simon: Der må højst være 40 deltagere efter foredragsholderens ønske. For at være sikker på at få plads kan man maile til mig eller ringe:  Simone.simon2@gmail.com      26554461

Del på print
Print