Stjerne til NHN foredrag
Frihed og kærlighed

Foredrag og samtale med Niels Henrik Nielsen

Formand for Antroposofisk Selskab Danmark

Torsdag den 3. juni kl. 19.30

Tilmelding nødvendig: peter.alstedpedersen@gmail.com pga. corona-restriktionerne

Frihed og kærlighed er ikke teorier, men virkelighed som skal skabes af hvert enkelt menneske. Det er ikke blot en opgave vi har – det er menneskets mission i verden. Om vi når målet, er et spørgsmål, der ligger langt ude i fremtiden. Nutiden viser med al tydelighed, at vi står med store begyndervanskeligheder. Hvordan tager vi de første skridt på en vej, som ikke er givet på forhånd?

”…så er det dog menneskets store mission, at det bringer friheden ind i verden, og med friheden først det, som man i ordets sande betydning kalder kærlighed. For uden friheden er kærligheden umulig…” (Rudolf Steiner GA 110, 18. april 1909).

Efter foredraget vil der være mulighed for samtale.

Der er gratis adgang, men frivillige bidrag modtages.

Arrangør: Perseus-gruppen


Del på print
Print