Hermann_Linde_Goetheanum-2
Goetheanums glasvinduer kunstnerisk belyst

Foredrag ved Kirsten Foged

Tirsdag den 19. sep kl. 19.30-22.00
Entré 60 / 80 / 100 kr. efter eget valg

Rudolf Steiner var også engageret i at formidle resultaterne af sin åndelige forskning i kunstnerisk form, hvilket hele Goetheanum er et resultat af. Man kan sige at hele Goetheanum i sine farver og former er synlig antroposofi. Farverne og formerne glæder og varmer – umiddelbart. Snart opstår der et naturligt ønske om også at forstå kunstværket. Foredraget vil give et bidrag til en opdagelsesrejse på vej mod en forståelse.

Kirsten Foged: 1 års privat kunststudie ved Therapeion i Vrå. Medinitiativtager til – Skole for kunst og erkendelse – i Vrå. Højskolelærer og bestyrelsesmedlem på Søtoftegård højskole. Bosiddende i Nord-norge i mange år. Derefter 4-årig diplomuddannelse fra den kunstneriske sektion i Dornach. Bestyrelsesmedlem i Antroposofisk Selskab Danmark.

Biblioteket vil være åbent i tidsrummet 18.15-19.15.

Arrangør: Perseus-gruppen

Del på print
Print