Maleri
Hjertets tænkning og tidens nød

Foredrag ved Niels Henrik Nielsen

Torsdag den 9.nov. kl. 19.30-22.00
Fri entré – bidrag modtages gerne

Alt, hvad vi gør, udspringer af tanker og følelser.

Når det, vi gør, kun skaber kriser, konflikter og katastrofer, så må der være noget galt med vores tænkning. Spørgsmålene om, hvad vi skal gøre for at løse alle de store problemer, vi står med, hænger uløseligt sammen med spørgsmålet om, hvad vi stiller op med vores tænkning.

Hvordan forvandler vi tænkningen fra at være ødelæggende til at være frugtbar og opbyggende for mennesket og verden? Rudolf Steiner har beskrevet, hvordan vi kan udvikle ”Hjertets tænkning”, en tænkning som kan tænke i organiske helheder.

Måske er det netop denne tænkning, som verden har allermest brug for nu.

Arrangør: Perseus-gruppen

Del på print
Print