pelagius 2
AFLYST! Kristendommen som offentliggørelse af oldtidens mysterier – den salige skuen af Solguden

Weekendkursus med Jørgen Braren Lauritzen

Lør-søn den 23. – 24. marts kl. 10.00-16.30
Deltagelse: 1200 kr.

Kristendom som offentliggørelse af oldtidens mysterier – den salige skuen af Solguden.
Den irsk-keltiske kristendom

I oldtidens skjulte mysterier fandt man livets mening og mål. Man forberedte sig til mødet med den kosmiske Solgud. De græske Eleusismysterier og de ægyptiske Isis-Osiris mysterier skildres.

Ved vor tidsregnings begyndelse inkarnerede den kosmiske Solgud-Kristus- i Jesus af Nazareth. Gud blev menneske! I Lazarus’ indvielse i klippehulen i Betania og i Golgatamysteriet offentliggør Kristus den skjulte mysterieindvielse. Kristus bliver nu mystagog for menneskeheden. Den kristne udviklingsvej skildres.

Fra år 1900 befinder vi os i en ny tidsæra, hvor mørket og materialismens æra i princippet er afsluttet. I den ny tid, Sandhedslysets Æra,  begynder den opstandne Kristus at træde frem for menneskene. Vi bliver øjenvidner. Den ny tidsæra beskrives.

Endelig sættes der fokus på den irsk-keltiske kristendom, der skildres som en autentisk vej båret af indviede druider. Hvem bragte egentlig kristendommen til Danmark? Meget tyder på, at det var irske apostle, der kom først. Deres spor og aktivitet i Danmark skildres.

Tag med på en intens rejse, hvor vi den første dag kaster lys på oldtidens mysterieindvielse, den kosmiske Kristus, Golgatamysteriet og den kristne udviklingsvej. Dag 2 sættes der lys på den irsk-keltiske kristendom.

Kurset er inspireret af Rudolf Steiner og Valentin Tomberg.
Kurset veksler mellem foredrag, meditation gruppearbejde og samtale

Pris:1200kr . Beløbet overføres via MobilePay : 25549578 eller til konto:
5375  0000333730
Tilmelding og evt. spørgsmål kontakt mig via tlf: 25549578 eller mail: brarenlauritzen@gmail.com

Kursusleder: foredragsholder, magister Jørgen Braren Lauritzen

Arrangør: Jørgen Braren Lauritzen

Del på print
Print