Sophia i deciplenes kreds
Okkultisterne Tomberg og Seiss

Foredrag ved Erik Lemcke

Torsdag den 14. marts kl. 19.30-21.00
Entré: 60 / 80 / 100 kr. efter eget valg

Okkultisterne Valentin Tomberg og Willi Seiss i relation til esoterisk Kristendom og Rudolf Steiners åndsvidenskab.

Alle som har beskæftiget sig med Rudolf Steiners Antroposofi er fyldt med taknemmelighed over alt det, vi har gennem Rudolf Steiners åndsvidenskabelige forskning og erkendelser har fået af indsigter. Men der er områder, hvor Rudolf Steiners ikke fik mulighed for at fuldføre sin opgave på jorden.

Okkultisterne Valentin Tomberg og Willi Seiss har med udgangspunkt i Rudolf Steiners åndsforskning og egen åndsforskning bidraget til nye dimensioner og indsigter for alle der ønsker at gå en Kristen indvielsesvej.

I aftenens foredrag vil jeg give en introduktion til nogle af de områder som Valentin Tomberg og Willi Seiss åndsforskning har bidraget til samt perspektivere det i relation til Rudolf Steiners åndsforskning.

Erik Lemcke

Forfatter til: Social Ecology in Holistic Leadership (2022).

Har siden 1987 givet foredrag og seminarer baseret på Lievegoeds impuls og Antroposofi i ind og udland. Har i de sidste 8 år fordybet sig i såvel Valentin Tomberg og Willi Seiss, i relation til esoterisk Kristendom og Rudolf Steiners åndsvidenskab.

Arrangør: Antroposofisk Kulturhus København

Del på print
Print