Lys-foto-1-p9mwfybmuciw4qq296ztp6e01bw01ivoog77on4u4o
Om “Den mellemstatslige organisation” – og det altafgørende samarbejde med vores afdøde og engleverdenen

Foredrag ved Niels Henrik Nielsen

Tirsdag den 14. maj kl. 19.30
Gratis adgang. Frivillige bidrag til AKK modtages med tak

Dette tema, som måske i første omgang kan virke lidt fremmed, er et tema, som kan have afgørende betydning for menneskehedens videre vej. Vi må intensivere bevidstheden om, hvordan vi er vævet sammen med vores afdøde og engleverdenen. Denne viden må med tiden blive til et samarbejde. Dette samarbejde betegner Rudolf Steiner som en ny ”mellemstatslig organisation”.  Uden denne oversanselige ”organisation”, vil det blive meget svært at møde fremtidens udfordringer.

En lille artikel om temaet samt henvisning til litteratur findes i Antroposofi nr. 3 2023.

Arrangør: Perseusgruppen

Del på print
Print