rosenkratz websiden 2
Kunstbetragtning på Arken

I forlængelse af Kunst- og samtalesalonen om Arild Rosenkrantz fører Ove Frankel os igennem Arild Rosenkrantz udstillingen på Arken

Fredag den 13. november kl. 13.00 – 16.30
125,- kr. + entré til museet

Baron Rosenkrantz – Farvernes Mystik.

Med spænding besøgte jeg udstillingen på åbningsdagen. Det blev en overvældende oplevelse. Jeg blev slået af farvernes styrker. Arild Rosenkrantz har helt enestående evnet at få farverne frigjort, så de skaber en verden af oplevelser langt ud over billedrammen. Farverne er i samme værk stilfærdige, blide, voldsomme, overbevisende, fortællende lystige og alvorlige. Ove Frankel

TILMELDING: info@udviklingskunst.dk

Prisen 125 kr. kan betales kontant, når vi mødes på Arken eller med MobilePay til 40372038. Deltagerantallet er pga. Corona begrænset til 15. Du modtager snart efter din tilmelding en mail, der fortæller, om der stadig er plads, eller om du vil på venteliste evt. til den næste Kunstbetragtning. Beløbet tilbageføres via mobilepay ved overtegning.

Andre datoer for kunstbetragtning i Rosenkrantz udstillingen:
Torsdag den 5. nov. kl. 12.00 – 15.00
Torsdag den 19. nov. kl. 13.00 – 16.30

Del på print
Print