Påskefest Barfod - redigeret - FINAL
PÅSKEHØJTIDSFEST

Opstandelsen i billedkunsten

Foredrag ved Tine Barfod

Søndag den 16. apr. kl. 15.00 – 17.30
Entré: 60/80/100 kr. efter eget valg

Vi vil beskæftige os med opstandelsen hos Rembrandt og van Gogh og i malerkunstens historie. Endvidere med den antroposofisk inspirerede, sicilianske maler Assenza. Jeg vil også vise egne frie kopier af et af Rembrandt opstandelsesbilleder.

Opstandelsestemaet i ny kunstmusik

I anden del får vi besøg af violinisten Helge Slaatto og pianisten Anne Mette Stæhr, der opfører ny musik til af norske Lasse Thoresen, danske Bo Holten og færøske Sunleif Rasmussen.

Vignetmaleri: Tine Barfod

PROGRAM

15.00 – 16.30
Foredrag efterfulgt af spørgsmål & samtale

16.30 – 17.00
Kaffe, te & kage med plads til egne samtaler

v/Tine Barfod

17.00 – 17.30
Musik til opstandelses-temaet af
Lasse Thoresen fra Norge, Bo Holten fra Danmark og Sunleif Rasmussen fra Færøerne.

Helge Slaatto, violin
Anne Mette Stæhr, klaver

Medvirkende:

Tine Seierø Barfod
Studeret kunsthistorie på Københavns Universitet. Billedkunstuddannelse fra Det jyske Kunstakademi og Maleskolen ved Goetheanistisk Studiefællesskab. Underviser på Rudolf Steiner Børnehaveseminariet.
Arbejder frit kunstnerisk, afholder udstillinger.
Udfører udsmykninger, illustrationer. Afholder malekurser og foredrag. Skriver artikler.Tidligere beskæftiget med scenografi til DR og teater. Klasselærer og faglærer på Rudolf Steiner-skolen i Århus m.fl.

Helge Slaatto var gennem 25 år violinprofessor på musikkonservatoriet i Münster og har desuden været koncertmester i Odense Symfoniorkester, Athelas Sinfonietta Copenhagen og Randers Kammerorkester. Han er anerkendt som fortolker af ny musik og har siden 1987 uropført flere end 50 værker sammen med kontrabassisten Frank Reinecke. Duoen modtog i 2009 Preis der Deutschen Schallplattenkritik. Helge Slaatto er efterspurgt som lærer og har undervist over hele verden.

Pianisten Anne Mette Stæhr, solistuddannet i København og Freiburg med videreuddannelse i Paris, er en af vor tids mest aktive og stilistisk bredtfavnende, danske pianister. Efterspurgt for sit arbejde med samtidsmusik og for sin evne til at sammensætte unikke koncertprogrammer med fokus på nye koncertformer.

Ønsker du at sikre dig billet kan du tilmelde dig her hér: tilmelding@antroposofiskkulturhus.dk eller telefonisk til Simone Simon på 26554461  Entré: 60 kr. / 80 kr. / 100 kr. betales ved indgangen, hvor eventuelle ledige pladser kan købes.

Del på print
Print